2010. június 7., hétfő

Már itt is vagyok.

Kár lenne bezárni ezt a blogot, két okból is, hiszen egyrészt az ide feltöltött képek máris sok embernek okoznak, okoztak örömet, másrészt a google végtelen tárolószerver kapacitását nem hiszem, hogy nagyon visszafognánk ezzel az oldallal. :)
Tény, hogy kevesen találnak ide, én is csak véletlenül akadtam az oldalra. A másik gond szerintem a 60-as években született korosztály idegenkedése a számítógép használattól, mert lássuk be Móni azért kevés volt osztálytársunk ír blogot. Az utánunk következők, az eltelt idővel arányosan már egyre inkább jelen vannak a virtuális világban is, ez rögtön látható, elég ha csak az iwiw-es ismerőseinket nézzük.

De most következzenek az ígért képeim. Az első a saját osztályom képe.
Ballagás éve 1980. A képen Kőszegi Márton igazgató mellett ül, Szűts Lászlóné, aki csak az utolsó évre lett osztályfőnökünk, a távozó Csikvári Éva helyén, akit három év után fájó szívvel engedett az osztály útjára. Ez volt az évfolyam B osztálya.
Az érdekesség kedvéért a kép alá írom a neveket, mert nem biztos, hogy mindenki ráismer a szereplőkre.



Első sor balról: Matus István, Csákvári Csilla, Farkas Ferenc (†),Toldi Ágnes, Kőszegi Márton ig., Szűts Lászlóné of., Regős Éva, Kovács Béla, Tóth Piroska, Farkas József.
Középső sor balról: Berek István, Vámosi Erzsébet, Erlich Izabella, Schmidt László, Schmidt Ágnes, Fekete Judit, Kiss Márta, Szűcs Attila, Szabó Erzsébet, Orsós Julianna, Váradi Zoltán.
Hátsó sor balról: Orsós István 2, Bucskó István, Rózsavölgyi János, Hegedűs Sándor, Kun Gábor, Orsós István 1, Acsádi Attila, Veres Tibor.

Ez volt az én osztályom. Szerencsére feleségem is a szedresi általánosban tanult, így még egy kép a birtokunkban van, és az ő osztályáról is így felkerülhet a blogra a ballagási fotó. Íme:

Első sor balról: Szommer Erzsébet, Piros Hajnalka, Nyerges Mária, Kalányos Erzsébet, Kőszegi Márton ig., Beszterczán Péterné of., Rafajlovics Angéla, Posztós Ilona, Miskolczi Teréz, Szarka Ildikó.
Középső sor balról: Lőkös Zoltán (†), Ruszin Zoltán, Mészáros Ferenc, Bányai Anna, Csiki Tibor, Molnár Klára, Rózsavölgyi György, Joó András, Bogdán Imre.
Felső sor balról: Kis Gábor, Varga Andor, Ignácz János (†), Benke József, Blázer Attila, Német István, Pirgi Ferenc, Borbély Csaba, Orsós István, Erlich István.

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm, Zoli!

    Ezelőtt a kép előtt (tucatnyi más ballagási tablóképpel együtt) nem is tudom hányszor mentem el otthon az előszobánkban.

    VálaszTörlés